Játék->Kültéri játékok->Bicikli, motor, járgányok

Zopa roller 3az1ben Poppet kék

Cikkszám: 8595114442102

Mennyiség:

19989 Ft

*A képen látható típus, darabszám, minta, vagy színek esetében a gyártó fenntartja magának a jogot a változtatásra!

Termék leírása:

A Zopa Poppet 3in1 roller már 12 hónapos koruktól örömet okoz a gyermekeknek, szüleik pedig az okos variálhatóságának örülhetnek. A robusztus alumínium szerkezet és a minőségi műanyagok kombinációja garantálja a tartósságot, hosszú élettartamot és biztonságot. A Poppet 3az1-ben puha üléssel, tárolóval és abec7 golyóscsapágyas gumikerekekkel felszerelt.

Ahogy gyermeke növekszik, a Poppet 3az1-ben hozzáigazítható a képességeihez és aktuális igényeihez. A Poppet 3az1-ben járássegítőként, futóbicikliként és rollerként is használható:

1. A Poppet 3az1-ben 12 hónapos kortól az első, még bizonytalan lépések alkalmával járássegítőként használható. A járássegítőhöz nem csatlakozik szülőkormány, így a gyermek a termék fogantyújába kapaszkodik, és fokozatosan biztossá válik a járása.

2. 18 hónapos kortól a Poppet 3az1-ben futóbicikliként használható. A szerkezet hátoldalához szülőkormány erősíthető, amely segítségével biztonságosan ellenőrizheti gyermeke haladását. A puha ülés felhajtható, és az alatta található tároló apróságok tárolására szolgál.

3. A még idősebb gyermekek a Poppet 3az1-bent rollerként élvezhetik. Ide illessze a szülőkormányként használható rudat, valamint szerelje le a legkisebb gyermekek által használt, üléssel ellátott dobozt. A Poppet 3az1-ben így egyszerűen csodálatos rollerré alakítható.

- 3 az 1-ben járássegítő, futóbicikli, roller

- robusztus kivitel

- abec7 golyóscsapágy gumikerekekkel

- puha ülés

- ülés alatti tároló

- 12 hónapostól maximum 20kg súlyig

- egyszerű karbantartás

- teherbírása: maximum 20kg

- súlya: 3,3 kg

- járássegítő méret: 38 x 29 x 58 cm

- futóbicikli/roller méret: 60-76 x 29 x 58 cm