ÁSZF


A 4 Kéz-láb Webáruház székhelye 1192 Budapest Zalaegerszeg utca 22 1/10 szám alatt található.

Tel.: 0630/3617754

Tulajdonosa: Péter Zoltán egyéni vállalkozó
Email cím: negykezlab@gmail.com
Adószám: 61956515-2-43A vásárló a regisztrálás során önként adja meg személyes adatait, melyeket bármikor megváltoztathat, vagy akár visszavonhat.
A regisztráció során tudomásunkra jutó személyes adatokat, beleértve az e-mail címet is bizalmas információként kezeljük és az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé. (Kivéve, ha a szolgáltatással való visszaélés vagy bűncselekmény gyanúja merül fel!) A szállítási címet és a telefonszámot kizárólag a csomagot kiszállító futárszolgálatnak adjuk ki. Ebben az esetben a kiszállítót is szerződés köti, hogy a vásárló adatait, csak a rendelt áru eljuttatásához használhatja fel, egyébként azt sem megőrizni, sem másnak kiszolgáltatni semmilyen módon nem jogosult.
A 4 Kéz-láb Webáruház és weboldal tulajdonosa, Péter Zoltán e.v. felel az adatok védelméért és más egyéb természetes, vagy jogi személy vállalkozásban, a tulajdonos(ok) kivételével adatok kezelésére nem jogosult.
Hírlevelet, direkt reklámot a regisztrált és bejelentkezett személyeknek nem küldünk, kivétel amennyiben az ahhoz tartozó opciót megjelölik.
A 4 Kéz-láb Webáruház a tőle telhetően védi az adatokat, viszont nem vállal felelősséget az adatok rajta kívülálló okokból történő törléséért, vagy illetéktelen személyhez történő kerüléséért. Pl.: természeti kár, műszaki hiba, betörés.
A 4 Kéz-láb Webáruház gondoskodik arról, hogy a web áruházhoz való hozzáférés folyamatos és biztonságos legyen, de az esetlegesen előforduló adatvesztésekért, az oldalak hibáiért nem vállal felelősséget.
A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabályok:
– 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről, közérdekű adatok nyilvánosságáról)
– 1995. évi CXIX törvény (az üzletszerzés célját szolgáló név és lakcím adatok kezeléséről)
– 1998. évi VI. törvény (az egyén védelméről)
– 2001. évi CVIII. törvény (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kérdéseiről)

Üzleti szabályzat
Az alábbi tájékoztatót kérjük, figyelmesen olvassa el! Csak akkor tud regisztrálni a 4 Kéz-láb Webáruház oldalakon, ha elfogadja az üzleti szabályzatban és az adatvédelmi nyilatkozatban leírt feltételeket. Vásárlást csak regisztráció után kezdeményezhet.

Általános tudnivalók és feltételek:
1/1. A 4 Kéz-láb Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, az Interneten keresztül a www.4kezlab.hu weblapon. Mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglaltakat. A vásárlást megelőzően egy regisztrációs adatlapot kell kitöltenie. A közölt adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük, melyeket az adatvédelmi nyilatkozatban részletezünk. A honlap kialakítása és elrendezése a 4 Kéz-láb Webáruház üzemeltetőjének kizárólagos szellemi tulajdonát képzi.
1/2. Hibásan vagy hiányosan kitöltött adatlapot érvénytelennek tekintünk és az ebből adódó téves teljesítésért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget!
1/3. A termékeket kategóriánként csoportosítottuk. Jellemzőiket a termékleírásokból tudhatja meg részletesen.
1/4. A böngészés során kiválasztott termékeket kosárban gyűjtheti, melyet a ?rendelés? menüpontra kattintva érvényesítheti vásárlói szándékát.
1/5. A megrendelés beküldése magyar nyelvű írásbeli szerződésnek minősül, melyről Önnek azonnal egy e-mailt küldünk, de saját részünkre is arhíváljuk, megrendeléséről az e-mailben küldött linken tájékozódhat.
1/6. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, melyek forintban értendőek és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ – t. Az Internetes áruházban szereplő termékeink árai eltérhetnek az üzletben található termékek árától.
1/7. Akciós termék esetében az akció a készlet erejéig tart.
Rendelés menete

Megrendeléskor a következőket kell megadnod:

  • A kiválasztott termék nevét, a darabszámot, árát, és ha van a színét, méretét.
  • Nevedet, a szállítási címet (helységnév, utca, házszám, irányítószám).
  • Fizetési módot (előreutalás, utánvét, készpénz)
  • Ha a számlázási és a szállítási cím nem ugyanaz, mindkettőt.


Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van áruházunkkal kapcsolatosan kérjük, jelezd az alábbi  telefonszámon: 06303617754


Szállító partnerünk a GLS-HUNGARY.

Szállítási feltételek:

Kérjük minden esetben olyan szállítási címet (munkahely, nagymama, szomszéd stb.) adj meg, ahol napközben kézbesíteni tudják a csomagot!
A csomagban minden esetben benne lesz az Áfás számla, a megrendelt áruról és a szállítási díjról is.
Az új Áfa törvény értelmében a részletes számla igényedhez tüntesd fel a cég adószámát.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni értesítőt hagy a címen.
Az értesítőben információt találsz az áru hollétéről és kérünk, minden esetben hívd fel a megadott telefonszámot és egyeztessétek a csomag átvételét! Ha nem jelentkezel, 3 napon belül visszaszállítják hozzánk a csomagot.
Abban az esetben, ha visszaérkezik hozzánk a Te hibádból és szeretnéd, hogy újra feladjuk + 1270 Ft szállítási díjat kell felszámolnunk.

Szállítási árak

A szállítási ár minden esetben: bruttó 1270 Ft-ba kerül az ország teljes területén,
20.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes.
Segítség a vásárláshoz:
Ha bizonytalan vagy, illetve kérdésed van, nyugodtan hívj minket a (0630)361-77-54-es telefon számon, szóbeli tanácsadást, javaslatot, segítséget is szívesen adunk!

Személyes átvétel

Ha személyes átvételt kértél, akkor azt telefonon vagy email-en megbeszéljük! (hely-idő)

Garancia, szavatosság:
4/1. Jótállás: A kereskedő, gyártó garantálja, hogy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalanul fog működni, és ez alól a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítani tudja, hogy a vevő rendeltetésellenesen használta a terméket. A jótállás csak bizonyos, jogszabályban meghatározott áruk és szolgáltatások körére vonatkozik.
4/2. Szavatosság: Az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatosság keretében nem a kereskedőnek, hanem a vevőnek kell bizonyítania, hogy ő vétlen a meghibásodásban, de az átadáskor, a szerződés teljesítésekor még nem lehetett észlelni azt. Akkor válik jelentőssé a szavatosság, ha a jótállási idő már letelt, hiszen a rejtett hiba későbbi jelentkezésekor a szavatosság még él.
4/3. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól eltérő, jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A vevő hibás teljesítés esetén haladéktalanul jelezze a hibát, a hiba felismerése után közölje szavatossági igényét.
4/4. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben foglaltak az irányadóak.
4/5. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben javítja, illetve cseréli ki, ha annak hibája bizonyított. A weben vásárolt termékek esetén a garancia a számla eredeti példányával, és a jótállási jeggyel érvényesíthető a 4 Kéz-láb Webáruházban. Az ilyen esetekben a hibás termék, vagy annak alkatrészének visszajuttatásához szükséges postaköltséget átvállaljuk. Ha a jótállási jegyen található szakszerviz információ, hívja az ott szereplő telefonszámot.
4/6. Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.
4/7. Az eladó az általa eladott termékekre általánosan a gyártók által meghatározott garanciát vállal az átvételtől számítva. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.
4/8. Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha a Vásárló számlával és érvényes jótállási jeggyel tudja igazolni, hogy a hibás terméket a 4 Kéz-láb Webáruházban vásárolta. Ha a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására az eredeti számláját kell bemutatni.

Felelősség korlátozása
5/1. A 4 Kéz-láb Webáruházban található termékek leírásait, színeit és árait igyekszünk pontosan megadni, de ennek ellenére, bármikor előfordulhatnak eltérések a képernyő beállítások különbségeiből, illetve elírásokból kifolyólag. (pl.: képernyőn látható színek, szöveghibák). Ezekért a 4 Kéz-láb Webáruház felelősséget nem vállal.
5/2. A 4 Kéz-láb Webáruházban való vásárlás feltételezi, hogy a Vásárló ismeri az Internet által nyújtott lehetőségeket és korlátokat.
5/3. Mivel az internetes oldalra való csatlakozás a vásárló felelőssége, így az ebből fakadó közvetlen vagy közvetett technikai meghibásodásokért az oldal üzemeltetője semmilyen formában nem vállal felelősséget:

A Interneten küldött bármilyen adat.
Működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a 4 Kéz-láb Webáruház on-line áruház normális működését és a vásárlást.
A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
Bármilyen szoftver nem megfelelő működése.
Bármely programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következménye.
5/4. A Vásárló felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól.
5/5. Az oldalon található termékbemutató leírások semmilyen termék esetében nem minősülnek orvosi tanácsnak.
5/6. A 4 Kéz-láb Webáruház fenntartja a hibák, elírások, vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát, még a rendelés elküldése után is. Továbbá jogosult az oldalán keresztül megrendelt termékek számának korlátozására, illetve a megrendelés visszautasítására, törlésére 2 munkanapon belül még akkor is, ha a termék megrendelése visszaigazolásra került.
5/7. Ha a Felhasználó nem a megadott határidőn belül vagy módon mondja le a megrendelést, akkor minden a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.
5/8. A 4 Kéz-láb Webáruház mindaddig fenntartja a termékek és javak tulajdonjogát, míg annak vételára kiegyenlítésre nem kerül. A vételár kiegyenlítése után a tulajdonjog átszáll a vevőre.
5/9. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a 4 Kéz-láb Webáruháznak jogában áll érvényteleníteni a vásárló regisztrációját és vásárlását is. Ebben az esetben semmilyen kártérítés nem illeti meg a vevőt és jogorvoslattal sem élhet.
5/10. A 4 Kéz-láb Webáruház fenntartja magának az alábbi jogokat:

A weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja.
A webáruház működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, megszüntesse.
A vásárlás feltételeit és szabályait módosíthassa. Természetesen a leadott rendelésekre ezen változtatások nem érvényesek, azokra a rendelés időpontjában hatályos szabályok vonatkoznak.
Az a felhasználó, aki nem ért egyet a jelen üzleti szabályzattal, kérem ne kezdje meg a vásárlást, vagy törölje a kiválasztott termékeit a kosárból, és fejezze be a vásárlást.